PÉCSI HAVAS BOLDOGASSZONY-TEMPLOM

Férfitalálkozók egyházmegyénkben

| 0 comments

A férfi lét és a családi élet kihívásai sokszor jelentős nehézségeket támaszthatnak, melyekről keveset beszélünk. A Szent József év kapcsán különösen is figyelmet kívánunk fordítani férfiak, apák kulcsfontosságú szerepére a családok vallási életében és egészséges légkörének megteremtésében.

A Pécsi Egyházmegye püspöke fontosnak tartja, hogy ebben az irányban együtt kezdjünk el gondolkodni és egymást erősíteni.  Ezért néhány elismert szakemberrel együttműködve „Férfitalálkozók” címmel férfiaknak szóló előadás és beszélgetés sorozatot indítunk. A találkozók októbertől májusig, pénteki napokon 18.00 órai kezdettel, az egyházmegye hét városában — Pécs, Mohács, Szekszárd, Paks, Tamási, Dombóvár, Szigetvár — több témakörben kerülnek megrendezésre. Egy-egy alkalommal három húszperces előadás hangzik el egy adott témában és lehetőség nyílik a tapasztalatok, gondolatok, meglátások megosztására, megbeszélésére. Jegyzetfüzetet és íróeszközt mindenki hozzon magával.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, egyben kérjük, hogy vallási beállítottságtól függetlenül hívják meg ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, tehát bárkit, akit érdekelhet a téma.

További részleteket az egyházmegye honlapján olvashatnak.

Vélemény, hozzászólás?